Vill du kunna skicka presentkort på smidigt sätt?

Vill du kunna skicka presentkort på ett smart sätt? Kanske du vill skicka presentkort till vänner? Det snabbaste och enklaste sättet är att göra det via mobilen! Ett mobilt presentkort, eller digitalt presentkort är enkel att skicka och enkel för mottagaren att lösa in. Kanske du vill gratulera någon, eller bara visa din uppskattning. Då är det helt rätt med ett presentkort av detta slag. Det enda du behöver göra är att besöka ClearOns tjänst Mobila Presentkort. Sedan gör du så här:

  • Välj en produkt från deras utbud
  • Skriv en personlig hälsning
  • Bestäm datum för utskicket

Personen som sedan tar emot detta i form av ett sms kan lösa in det i en av alla de 3000 butiker som är anslutna till detta system. Det är smidigt och enkelt både för den som skickar och för den som tar emot.

Smarta presentkort du skickar som sms

Att skicka presentkort som ett sms är smart, snabbt, smidigt och miljövänligt. Du kan även göra presentkortet mer personligt genom att kontakta ClearOn. Hos dem finns det även digitala presentkort som passar bra för företag att skicka till anställda eller kunder och leverantörer.

Bland det du kan välja att ge bort som ett presentkort är bland annat godis av olika slag, fika, glassar och mycket mer. Du kan även ge bort det som kallas för Sverigechecken. Då är det en valfri summa på max 500 kr du kan ge bort. Det så att mottagaren själv kan välja ut vad han eller hon vill ha bland utbudet.