Anpassa köksdörrar till din IKEA stomme

Är du trött på dina IKEA köksdörrar? Du kanske har ett kök som kommer från detta stora möbelföretag och vill förnya det till viss del? Med IKEA keittiön ovet från CustomKitchen så går det att göra, utan att det kostar dig allt för mycket pengar. Det är inte ett måste att byta ut hela ditt kök om du inte vill. Det kan räcka att byta ut lådfronter och luckorna till skåpen. 

Det spelar ingen roll om du vill ha ett kök från grunden eller bara renovera det du har där hemma. Med IKEA stommar kan du sedan få nya köksdörrar från CustomKitchen som är skräddarsydda att passa dig!

Köksdörrar för ditt IKEA kök

IKEA köksdörrar är det som kommer med, när du köper ett kök från företaget. Dock kan du välja att bara köpa själva stommen. Sedan kan du specialbeställa köksluckor, som passar på dessa stommar. CustomKitchen erbjuder specialdesignade köksluckor och garderobsdörrar till flera olika stommar. Det är inte bara detta de kan erbjuda. De har även måttanpassade bänkskivor, dels i granit men även i marmor och i kompositsten. Det innebär att du kan göra om hemma, på ett väldigt bra sätt och på ett sätt som gör att ditt hem blir unikt. 

​Konceptet detta företag har, när det kommer till köket är att du skaffar dina egna stommar. Sedan kan du hos dem få köksluckor så väl som lådfronter och det efter en egen design och dina egna önskemål. Det gör att du kan få ett unikt kök!